LIVRARE & TRANSPORT

Livrare

Produsele comandate se livreaza atat in tara cat si international, utilizand serviciul de curierat rapid. Transportul pe teritoriul Romaniei este gratuit.

Transportul international va avea pretul variat, in functie de tara din care se face comanda.

MILLISIMO ofera produse de calitate superioara, concepute exact pentru nevoile clientului nostru. Fiecare comanda este foarte importanta pentru noi si de aceea, in momentul receptionarii acesteia, produsele vor fi create special pentru dumneavoastra.

Termenul de livrare pentru Romania este de 1-2 zile lucratoare , in functie de diponibilitatea materialelor in stoc.

Returnare

In cazul in care nu sunteti complet multumit de produsul primit sau daca acesta nu vi se potriveste ca si dimensiune, puteti returna produsul in termen de 14 zile de la data primirii coletului.
Plata contravalorii returului urmeaza sa fie achitata de saash.ro in maxim 15 zile de la primirea coletului retur.
Clientul trebuie sa trimită o cerere de returnare a produsului sau a produselor prin mail la adresa office@millisimo.ro. Toate costurile generate de transportul tur/retur al produselor returnate vor fi suportate de catre client.
Plata contravalorii produselor se achita prin transfer bancar, catre client, in baza informatiilor furnizate prin email la office@millisimo.ro.

Contravaloarea produselor se achita doar in contul clientului pe numele caruia s-a facut facturarea.

In cazul returnarii unui produs, clientul este obligat sa returneze bunul fara niciun fel de purtare (pete de ruj, fond de ten, miros de parfum sau detergent), deteriorare, in cantitatea initiala si in ambalajul original.

[/fusion_text][fusion_text]

.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]