Colectia de genti Carbon Business Millisimo – 2020

Colectia de genti Carbon Business Millisimo – 2020

O colecție avangardistă pentru personalități actuale

Filosofia noastră a avut dintotdeauna în centru inovația. Astfel s-a născut și conceptul Carbon Business Millisimo, o colecție rafinată de genți și accesorii, destinată consumatorilor care nu fac compromisuri. Noutatea propunerii Millisimo constă în materialul folosit la baza realizării obiectelor – fibra de carbon, cel mai bun material ce poate fi produs la scară industrială în prezent. Cu o evidentă tentă urbană, colecția îmbină perfect tradiția și moștenirea meșteșugarilor pielari cu noua tehnologie a produselor din fibră de carbon.

De ce am ales acest mix de materiale și, mai ales, de ce suntem atât de încântați de rezultat?

 Răspunsul este unul simplu: calitatea ireproșabilă a texturii obținute. Dincolo de aspectul modern pe care îl conferă produselor, contopirea celor două elemente se regăsește în longevitatea și gradul de rezistență la uzură al genților și accesoriilor din colecția noastră. Dar asta nu e tot! Fibra de carbon i-a cucerit pe producătorii din întreaga lume prin raportul greutate-trăinicie. Obiectele Carbon Business Millisimo se remarcă pe piața românească prin faptul că sunt ultra ușoare, impermeabile, rezistente la căldură excevsivă, extrem de funcționale și durabile.  

Fibra de carbon este unul dintre cele mai în vogă materiale folosite în diferite industrii de lux din toată lumea. Cu un aspect high-tech și o calitate de ultimă generație, acesta are un grad de întrebuințare extrem de variat, de la industria auto, până la producătorii de echipamente sportive profesionale și celebrele branduri din industria modei. Ferrari, Lamborghini, NASA, dar și marii jucători de pe piața yachturilor, toți au făcut această alegere în detrimentul tehnologiilor vechi. Proprietățile unice ale acestui material sunt motivele obsesie noastre comune și preferinței de a-l întrebuința în realizarea colecțiilor noastre.  

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *