Brandul Millisimo

MILLISIMO UN BRAND ROMANESC INTERNATIONAL

Propria fabrica si atelier de creatie

Millisimo este un brand cu propria fabrica de productie care si-a facut intrarea pe piata romaneasca propunandu-si sa faca accesibile clientilor sai produse de marochinarie de inalta calitate. Principala linie de productie a fost dedicata gentilor de dama, acestora adaugandu-li-se in timp si genti de voiaj si barbatesti dar si accesorii (curele si portofele).

Fiecare produs Millisimo imbina traditia marochinariei de lux (executie manuala, piele italieneasca de cea mai buna calitate) cu tehnologia de ultima ora. Aceasta combinatie, suprapusa peste designul contemporan al produselor, asigura finisaje de inalta calitate si articole care vin in intampinarea unei clientele din ce in ce mai pretentioase si sofisticate.

MISIUNE

Libertatea de exprimare si gustul pentru frumos

Millisimo este un brand care isi doreste ca, prin produsele sale, executate in propria fabrica, sa readuca in prim plan libertatea de exprimare si gustul pentru frumos. De aceea, sezon dupa sezon, aducem in prim plan noi modele si noi culori in dorinta de a veni in intampinarea stilului de viata al clientilor nostri.Ne dorim ca fiecare produs care iese pe poarta atelierului nostru sa aduca energie pozitiva si o clipa de bucurie in viata fiecarei persoane care intra in posesia lui.De aceea, consideram ca orice produs care poarta semnatura Millisimo  va fi un cadou ravnit si isi va gasi cu usurinta loc in garderoba fiecarui client.

PRINCIPII SI CALITATE

logo-OHSAS18001-409x400

Managementul de sanatate si securitate ocupationala

2007 – OHSAS 18001:2007

 

Certificarea sistemului de management de sanatate si securitate ocupationala conform OHSAS 18001:2007. Un sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale certificat demonstreaza angajamentul si capacitatea pentru controlul pericolelor, pentru sanatatea si securitatea angajatilor si a vizitatorilor la punctele de lucru.

14001

Managementul de mediu

2015 – ISO 14001:2015

 

 Norma care se asigura ca impactul activitatilor dumneavoastra asupra mediul inconjurator sunt controlate si pe cat posibil diminuate. Scopul standardului ISO 14001:2015 este de a proteja mediul si de a preveni poluarea printr-un management de mediu cu privire la zonele si activitatile care au un impact asupra acestuia.

ISO-9001

Managementul calitatii

2015 – ISO 9001:2015

 

Certificarea sistemului de management al calitaţii conform ISO 9001:2015;
ISO 9001:2015 este un standard international care specifica cerintele unui sistem de management al calitatii pentru orice tip de societate, indiferent de marimea si domeniul de activitate, care isi propune sa creasca permanent satisfactia clientilor.