DESPRE MILLISIMO

Millisimo este un producator de articole de marochinarie si accesorii renumit pentru excelenta si calitate care combina designul elegant cu cea mai buna calitate si cea mai buna executie.Pentru Millisimo este importanta pasiunea care se reflecta in fiecare produs creat de noi, consideram ca elementul cheie in realizarea unui articol de lux este conceperea fiecarui produs din gama noastra in cele mai mici detalii si utilizand materiale de cea mai inalta calitate.

Consideram ca cele mai dorite produse sunt cele unice, dar si cele care raman intotdeauna moderne. Produsele noastre sunt moderne, dar si clasice, avand calitati care creeaza senzatia de distinctie si individualitate. Nota noastra distinctiva este realizarea manuala.

Suntem mandri de munca artizanilor nostri, incepand cu designul articolelor pana la cel mai mic detaliu din realizarea acestora. De aceea, noi consideram ca produsele noastre sunt adevarate obiecte de arta.

Marochinerii nostri profesionisti realizeaza minunate articole de marochinarie si accesorii de peste zece ani. Multi dintre ei au acumulat experienta in realizarea articolelor de marochinarie si a accesoriilor lucrand pentru marci de lux renumite la nivel international.Artizanii nostri lucreaza numai cu cele mai bune materiale si accesorii, cum ar fi pielea naturala de vitel si capra. Toate produsele noastre sunt confectionate din piele naturala.

Before Image After Image

Millisimo este un brand cu propria fabrica de productie care si-a facut intrarea pe piata romaneasca relativ recent, propunandu-si sa faca accesibile clientilor sai produse de marochinarie de inalta calitate. Principala linie de productie a fost dedicata gentilor de dama, acestora adaugandu-li-se in timp si genti de voiaj si barbatesti dar si accesorii (curele si portofele).

Fiecare produs Millisimo imbina traditia marochinariei de lux (executie manuala, piele italieneasca de cea mai buna calitate) cu tehnologia de ultima ora. Aceasta combinatie, suprapusa peste designul contemporan al produselor, asigura finisaje de inalta calitate si articole care vin in intampinarea unei clientele din ce in ce mai pretentioase si sofisticate.

Millisimo este un brand care isi doreste ca, prin produsele sale, executate in propria fabrica, sa readuca in prim plan libertatea de exprimare si gustul pentru frumos. De aceea, sezon dupa sezon, aducem in prim plan noi modele si noi culori in dorinta de a veni in intampinarea stilului de viata al clientilor nostri.

Ne dorim ca fiecare produs care iese pe poarta atelierului nostru sa aduca energie pozitiva si o clipa de bucurie in viata fiecarei persoane care intra in posesia lui.

De aceea, consideram ca orice produs care poarta semnatura Millisimo va fi un cadou ravnit si isi va gasi cu usurinta loc in garderoba fiecarui client.

X